Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.


Ben jij die enthousiaste aanpakker? Is onderhandelen je niet onbekend?
Wil jij een bijdrage leveren aan de inrichting van de woonkamer van onze samenleving? Binnen een uitdagende functie in een dynamische organisatie? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

VelopA B.V., gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport oplossingen voor o.a. gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn. Dat is de rode draad in het assortiment en de opstelling van de organisatie. Hierbij worden de ontwikkelingen, trends en wijzigingen in regelgeving in de markt op de voet gevolgd.

Voor de afdeling Inkoop zijn wij op zoek naar een:

Operationeel Inkoper (fulltime)

Als Operationeel Inkoper streef er altijd naar om alle producten tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden in te kopen. Je zorgt samen met je collega Inkopers ervoor dat de juiste producten op het juiste moment worden ingekocht. Je onderhandelt met leveranciers en staat daarbij stevig in je schoenen. Je hebt een duidelijk beeld van welke artikelen wanneer en in welke hoeveelheid aanwezig dienen te zijn en speelt hier dan ook accuraat op in.

• Verantwoordelijk voor leveranciersmanagement m.b.t. leverbetrouwbaarheid
• Verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de inkooporderplanningen
• Je onderhoudt contact met leveranciers over lopende inkooptraject en zendingen
• Verantwoordelijk voor het bestellen en opvolgen van diverse samples t.b.v. de afdeling Productmanagement & Design
• Voorkomen en oplossen van manco’s en afwikkelen van afkeurdossiers
• Je schakelt ad-hoc om factuurverschillen (aantallen of prijzen) op te lossen

Wie ben jij?

• Je hebt HBO niveau met tenminste twee jaar ervaring als Inkoper of in een vergelijkbare functie.
• Je hebt een opleiding (of ervaring met) NEVI 1.
• Je hebt kennis van microsoft office en ervaring met ERP systemen (AX Dynamics).
• Je beheerst de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.
• Je bent een commercieel persoon met technische affiniteit en inzicht die beschikt over een dienstverlenende instelling.
• Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk).
• Ook ben je bewust van het effect dat de functie en de bijbehorende werkzaamheden op het milieu heeft.

Wat biedt VelopA:

De sfeer is open, informeel en sterk verkoopgericht. Bij VelopA (alle vestigingen) werken 55 mensen. VelopA is een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties van de organisatie. Dit alles met een passie voor Let’s Go Outside, om zo een bijdrage te leveren aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte, de woonkamer van onze samenleving. VelopA biedt zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Naast een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt VelopA BV ook ruime ontplooiingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan jouw CV met een sollicitatiebrief waarin je duidelijk uiteenzet wat jij voor VelopA kunt betekenen naar HRM@velopa.com t.a.v. Laura de Nijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.