Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.

Zie jij Circulaire Productontwikkeling als een échte kans en niet als een mode woord? Wil jij een bijdrage leveren aan de inrichting van de openbare ruimte, de woonkamer van onze samenleving? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

VelopA B.V., gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport oplossingen voor o.a. gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn. Dat is de rode draad in het assortiment en de opstelling van de organisatie. Hierbij worden de ontwikkelingen, trends en wijzigingen in regelgeving in de markt op de voet gevolgd.


Op onze afdeling Productmanagement & Design is er per direct een vacature voor de functie:

Productontwikkeling Engineer (fulltime)

               
In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de materialisatie van toegewezen nieuw te ontwikkelen producten, passend in de internationale en circulaire design strategie van VelopA. Je draagt oplossingen aan voor de technische en economische uitdagingen in het ontwerptraject. Je voert berekeningen uit, bepaald de kritieke maten en afwerkingseisen ten behoeve van kwaliteitscontrole en legt deze vast. Je zorgt er voor dat het nieuwe product voldoet aan de geldende normen, wet- en regelgeving. Als projectmanager zorg je er voor dat de toegewezen projecten op rolletjes verlopen en onderhoud de contacten met leveranciers. Je bent en blijft op de hoogte van nieuwe technische mogelijkheden en materialen. Je zorgt voor de correctheid en volledigheid van technische tekeningen en documentatie van deze nieuwe producten. Daarnaast ben je een kei in Solid Works, in de rol van key user volg je nieuwe ontwikkelingen op de voet en onderzoekt daarin de mogelijkheden voor VelopA.


Gewenst profiel:


•    Je beschikt over een HBO werk- en denk niveau, middels Werktuigbouwkunde / Industrieel Product Ontwerpen of vergelijkbaar.
•    Je hebt uitstekende kennis en aantoonbare ervaring met 2D en 3D tekenprogramma’s, voornamelijk Solid Works.
•    Je beschikt over een hoge mate van zorgvuldigheid en hebt technisch inzicht.
•    Kennis van modelleren van kunststof spuitgiet onderdelen is een pre.
•    Je hebt ervaring met Ontwerpmethodologie en Projectmanagement.
•    Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie.
•    Werkervaring binnen een productieomgeving voor stalen producten is een pré.
•    Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits in woord is een pré).

Wat biedt VelopA:


De sfeer is open, informeel en sterk verkoopgericht. Bij VelopA (alle vestigingen) werken 55 mensen. VelopA is een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties van de organisatie. Dit alles met een passie voor Let’s Go Outside, om zo een bijdrage te leveren aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte, de woonkamer van onze samenleving. VelopA biedt zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Naast een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt VelopA B.V. ook ruime ontplooiingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan jouw CV met een sollicitatiebrief waarin je duidelijk uiteenzet wat jij voor VelopA kunt betekenen naar HRM@velopa.com t.a.v. Laura de Nijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.