Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.


Zorg jij er voor dat fietsers snel en veilig hun fiets kunnen stallen? En overkappingen een eyecatcher zijn in de openbare ruimte?

Door jouw technische kennis en georganiseerde planning worden de projecten van VelopA uitstekend gemonteerd in de gezamenlijke buiten woonkamer van ons allemaal!

VelopA B.V., gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport oplossingen voor o.a. gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn. Dat is de rode draad in het assortiment en de opstelling van de organisatie. Hierbij worden de ontwikkelingen, trends en wijzigingen in regelgeving in de markt op de voet gevolgd.

Voor de afdeling Operations zijn wij op zoek naar een:

Projectmanager Montage (fulltime)

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het leiden en volledig afronden van de montage-projecten van VelopA. Uiteraard staat hierin de klantwens en de gestelde planning centraal. Je stelt projectplannen op en stemt deze af met diverse partijen, de klant, collega’s en toeleveranciers. Je bezoekt vooraf de bouwlocaties en controleert de montage situatie. Je stelt een montage dossier samen, gebaseerd op alle technische aspecten en zet deze uit bij toeleveranciers. Je toetst de montage-offertes van toeleveranciers op prijs in het voortraject en controleert en bewaakt de  facturatie in het na traject. Gedurende het gehele traject ben jij het aanspreekpunt, bewaak je de voortgang en begeleidt de montagewerkzaamheden. Het project wordt afgerond middels de oplevering aan de klant. Naast de lopende projecten bewaak je de kwaliteit van de montages en toets en rapporteer je kwaliteitsafwijkingen. Je monitort de naleving van de gemaakte contractafspraken met toeleveranciers en montageploegen. Je vangt klachten op en lost deze adequaat op, waarbij je stuurt op een blijvende klanttevredenheid. 

Gewenst profiel:

- je bent een technisch ingestelde projectmanager

- je bent georganiseerd en een kei in plannen

- het hebben van een dienstverlenende instelling is voor jou vanzelfsprekend

- je bent contactvaardig en weet mensen te overtuigen

- je bent proactief, analyserend, meedenkend en vooruitstrevend

- je beschikt over een hbo werk- en denkniveau

- je beschikt over aantoonbare kennis van constructiebouw en montage uitvoering

- je hebt kennis van relevante keurmerken en richtlijnen

- je beschikt over VCA-VOL (of bereid cursus te volgen)

- je beschikt over goede communicatieve- en computervaardigheden

- je beheerst Engels in woord en geschrift, Duits is een pré

- je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

- je bent fulltime beschikbaar

Wat biedt VelopA:

De sfeer is open, informeel en sterk verkoopgericht. Bij VelopA (alle vestigingen) werken 55 mensen. VelopA is een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties van de organisatie. Dit alles met een passie voor Let’s Go Ouside, de pay-off van VelopA, om zo een bijdrage te leveren aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte, de woonkamer van onze samenleving. VelopA biedt zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Naast een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt VelopA BV ook ruime ontplooiingsmogelijkheden. VelopA biedt o.a. een goede pensioenregeling, vakantiedagen en ATV uren, winstdelingsregeling en voor de uitvoering van deze functie wordt een leaseauto ter beschikking gesteld.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan jouw CV met een sollicitatiebrief waarin je duidelijk uiteenzet wat jij voor VelopA kunt betekenen naar HRM@velopa.com t.a.v. Laura de Nijs.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.