Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.


Zorg jij er voor dat onze klanten de fietsparkeersystemen, sportkooien en overkappingen efficiënt en op tijd geleverd krijgen? Ook voor onze klanten in Scandinavië en de VS? 
Ben jij een planner en organisator pur sang? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

VelopA B.V., gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport oplossingen voor o.a. gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn. Dat is de rode draad in het assortiment en de opstelling van de organisatie. Hierbij worden de ontwikkelingen, trends en wijzigingen in regelgeving in de markt op de voet gevolgd.

Voor de afdeling Bedrijfsbueau zijn wij op zoek naar een:

Transportplanner (fulltime)

Als Transportplanner ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de dagelijkse planning van de transporten van de orders, voor onze internationale klanten. Samen met de klant, leveranciers en onze zusterbedrijven zorg je voor een goede afstemming ten behoeve van de leveringen en fungeer je als eerste aanspreekpunt. Jij bepaald hoeveel ritten er nodig zijn, hierin signaleer je en anticipeer je op combinatie mogelijkheden gericht op een optimale planning. Je bent zorgvuldig in de administratie rondom de transporten en verzorgt de benodigde (internationale) transportdocumenten. Daarnaast zorg je er voor dat de producten op de juiste wijze verpakt worden en goed afgeleverd worden. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Supply Chain.

Wie ben jij?

  • Je bent georganiseerd en een kei in plannen.
  • Je werkt zorgvuldig en bent stressbestendig.
  • Je bent proactief, analyserend, meedenkend en vooruitstrevend.
  • Je beschikt over een hbo werk/denkniveau, in de richting Logistiek en Transport.
  • Je beschikt over uitgebreide logistieke en geografische kennis.
  • Je beschikt over goede communicatieve- en computervaardigheden (MS Office, Excell en ERP).
  • Je beheerst Engels en Duits in woord en geschrift.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent fulltime beschikbaar. 

 

Wat biedt VelopA:

De sfeer is open, informeel en sterk verkoopgericht. Bij VelopA (alle vestigingen) werken 55 mensen. VelopA is een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties van de organisatie. Dit alles met een passie voor Let’s Go Outside, de pay-off van VelopA, om zo een bijdrage te leveren aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte, de woonkamer van onze samenleving. VelopA biedt zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Naast een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt VelopA o.a. een goede pensioenregeling, vakantiedagen en ATV uren, winstdelingsregeling en ruime ontplooiingsmogelijkheden. 

 

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan jouw CV met een sollicitatiebrief waarin je duidelijk uiteenzet wat jij voor VelopA kunt betekenen naar HRM@velopa.com t.a.v. Laura de Nijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.