Straatmeubilair, fietsenrekken, fietsenstallingen en overkappingen.


Ben jij dé gesprekspartner voor onze (toekomstige) klant voor maatwerkoplossingen op het gebied van straatmeubilair, fietsparkeren en overkappingen? Zodat jij een bijdrage kan leveren aan de inrichting van de openbare ruimte? Dan hebben wij dé baan voor jou!

VelopA B.V., gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport oplossingen voor o.a. bedrijven, gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn. Dat is de rode draad in het assortiment en de opstelling van de organisatie. Hierbij worden de ontwikkelingen, trends en wijzigingen in regelgeving in de markt op de voet gevolgd.

Op onze afdeling Sales is er per direct een vacature voor de functie:

Verkoopadviseur Maatwerk (fulltime)

In deze uitdagende buitendienst functie ben je verantwoordelijk voor de omzet- en margeresultaten voor  Maatwerkoplossingen op het gebied van straatmeubilair, fietsparkeren en overkappingen. Je hebt proactief contact met potentiële en bestaande klanten (gemeenten, bouwbedrijven, architecten, zorg en scholen). Door vragen te stellen en te luisteren ben je in staat gesprekspartners te adviseren en informeren inzake hun wensen. In onze filosofie leidt dit niet alleen tot leads en verkoop, maar vooral tot tevreden klanten. Je begeleidt de projecten van A tot Z. Je inventariseert de projecten, stelt calculaties op en draagt de offerteaanvragen en orders correct over aan de binnendienst. Vervolgens begeleid je de projectoffertes, waarbij je communiceert met zowel toeleveranciers en als de interne organisatie en natuurlijk de klant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een commercieel jaarplan en de correcte administratieve verwerking van gegevens in het verkoopinformatiesysteem. Je vertegenwoordigt VelopA op beurzen en andere externe evenementen. Samen met je collega verkoopadviseur Maatwerk verdelen jullie het gebied in Nederland en werk je nauw samen met de rayon accountmanagers in Nederland, België en Duitsland.

Gewenst profiel:

- je bent een commercieel ingestelde netwerker

- je hebt technisch inzicht en ervaring in bouwoplossingen

- je bent contactvaardig en weet mensen te overtuigen

- het hebben van een dienstverlenende instelling is voor jou vanzelfsprekend

- je zoekt constant naar manieren om de beste maatwerkoplossing voor de klant te bieden

- je bent proactief, creatief, vernieuwend, meedenkend en vooruitstrevend

- je beschikt over een hbo werk- en denkniveau door opleiding of ervaring

- je beschikt over goede communicatieve- en computervaardigheden

- je hebt ervaring in B2B verkoop aan overheid, architecten, aannemers , scholen en/of zorg

- je hebt marktkennis van de bouw en projectverkoop

- je beschikt over kennis van relevante keurmerken en richtlijnen

- je beschikt over VCA-VOL (of bereid cursus te volgen)

- je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

- je bent fulltime beschikbaar

- je beheerst Engels in woord en geschrift, Duits is een sterke pré

- je bent woonachtig in het noorden van Nederland (Noord-Holland/Flevoland, etc.)

Wat biedt VelopA:

De sfeer is open, informeel en sterk verkoopgericht. Bij VelopA (alle vestigingen) werken 55 mensen. VelopA is een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties van de organisatie. Dit alles met een passie voor Let’s Go Outside, om zo een bijdrage te leveren aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte, de woonkamer van onze samenleving. VelopA biedt zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Voor de uitvoering van de functie wordt een leaseauto ter beschikking gesteld, smartphone, laptop en Ipad. Naast een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt VelopA BV ook ruime ontplooiingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan jouw CV met een sollicitatiebrief waarin je duidelijk uiteenzet wat jij voor VelopA kunt betekenen naar HRM@velopa.com t.a.v. Laura de Nijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.