Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Multifunctionele overkappingen voor iedere situatie en elk budget

VelopA levert voor iedere situatie overkappingen. Onze overkappingen zijn modulair en zijn geheel naar wens in te richten en te plaatsen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de gewenste uitstraling leveren, die past bij uw situatie.

Volledig naar wens ontworpen overkappingen

Onze overkappingen zijn te voorzien van sloten, verlichting, fietsenrekken en afvalbakken. De overkappingen worden standaard geleverd inclusief montage, uitgevoerd door onze eigen montagemedewerkers.

Stel uw ideale overkapping samen

Ongeacht de toepassing die u kiest, wij kunnen voor u de juiste oplossing leveren. Welke overkapping voor u het meest geschikt is, hangt af waarvoor u de overkapping gaat gebruiken.

  1. Wat wilt u onder de overkapping stallen?
  2. Wat is de gewenste uitstraling?
  3. Wat is het formaat van de overkapping?

Uw antwoorden helpen ons accountmanagement team een advies op maat te maken. Wij kunnen u telefonisch van dienst zijn of maak een afspraak met een van onze accountmanagers. U ontvangt bij onze offerte altijd een technische tekening, die vereist is bij de aanvraag van een bouwvergunning.

VelopA-Citystyle heeft ook een handige whitepaper opgesteld met alle aandachtspunten voor het inrichten van een overkapping. U kunt de whitepaper overkappingen hier downloaden.

Specialist in overkappingen

VelopA is dé specialist in het inrichten en plaatsen van overkappingen. Al onze producten zijn vandalismebestendig en zijn opgewassen tegen alle weersomstandigheden.

Wilt u een indruk van onze projecten of meer informatie over overkappingen? Download dan onze whitepapers of bekijk onze referentieprojecten.

Direct contact

Ik heb interesse in:
Mijn gegevens
*
*
*
*
Eventuele opmerkingen