Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Pro Persona Wolfheze en Ede / Wolfheze en Ede

Project informatie

Pro Persona is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg met meerdere locaties. De instellingsterreinen zijn zo uitgestrekt dat medewerkers zich graag per fiets over de locatie verplaatsen. Veel fietsbewegingen betekent ook fietsparkeerbehoeftes verspreid over de terreinen. Aan de fietsenstallingen worden bovendien extra eisen gesteld gezien de clientengroep van Pro Persona.

kenmerken

  • Plaats: Wolfheze en Ede
  • Opdrachtgever: Pro Persona
  • Locatie type: Organisatie voor geestelijke gezondheidszorg

Zo moeten de stallingen transparant zijn en moeten de fietsen achter slot en grendel gestald kunnen worden. Pro Persona heeft voor onze Riksja fietsbergingen gekozen.

“Een aantal overkappingen staat er al 12 jaar en ziet er nog altijd perfect uit. Het zijn gewoon goede producten.”

Als professionele organisatie moest Pro Persona de keuze voor de producten richting de interne organisatie onderbouwen. Er zijn daarom richtlijnen opgesteld waaraan de producten moesten voldoen qua functionaliteit en uitstraling.

De producten van VelopA-Citystyle voldeden als enige volledig aan deze richtlijnen. Pro Persona had in het verleden al eerder producten van VelopA-Citystyle aangeschaft, waardoor de positieve ervaringen uit het verleden nu een vervolg hebben gekregen. “Het prettige is dat Pro Persona nu 1 aanspreekpunt heeft voor alle bergingen, fietsenstallingen en bankjes.”

tags
  • Zorginstellingen
  • Fietsparkeren
  • Groot
vraag advies