Stimuleer sporten, buiten spelen en ontmoeten op één locatie!

Wilt u sporten en ontmoeten stimuleren èn de openbare ruimte maximaal benutten? Of meer sport- en spelvoorzieningen creëren voor jongeren en kinderen van 8 t/m 16 jaar? Iedere locatie is uniek en uiteraard is geen wens hetzelfde. Daarom bieden wij diverse voetbalkooien, pannavelden en multifunctionele sportkooien, zoals het populaire Omnistadium, waarin tot wel 7 sporten beoefend kunnen worden. Onze modulaire sportkooien bieden genoeg mogelijkheden om het stadion mee te laten groeien met de jeugd of met uw jaarlijkse budget door de sportkooi steeds hoger te maken. Voor elke wens of locatie kunnen we een oplossing op maat verzorgen.

 Onze sportkooien zijn: 

  • modulair op en uit te bouwen (breedte èn hoogte), precies afgestemd op de locatie
  • zeer robuust, gaan lang mee en zijn onderhoudsvriendelijk
  • gemaakt van hoogwaardige materialen en mooi vormgegeven
  • zeer geluidsarm, zo beperkt u de overlast voor de omgeving tot het minimum

Daarnaast bieden we een grote verscheidenheid aan pleinsport oplossingen; zoals voetbaldoelen, basketbaldoelen, hockeydoelenhandbaldoelen, korfbaldoelen, korfbalbaskets, paaltjesvoetbal en tafeltennistafels. Voor de jongere kinderen hebben we zandbakken en een hinkelbaan in ons straatspel assortiment.

Bekijk het assortiment sport- en spelvoorzieningen:

Het inrichten van de ideale sportplek is niet eenvoudig...

Moet het een grote plek worden? Of een serie kleintjes? En welke sporten moeten er mogelijk zijn? Op die laatste vraag hebben wij een eenvoudig antwoord; zoveel mogelijk. Met het Omnifield creëert u een multisportveld. Een nieuwe manier van denken om op iedere locatie de ideale sportplek samen te stellen.