Oplossingen

VelopA-oplossing voor fietsmobiliteit

Fietsmobiliteit

Fietsmobiliteit brengt vaak nog uitdagingen met zich mee voor uw stad of gemeente. En er zijn diverse oplossingen denkbaar, zoals het nog efficiƫnter inrichten van uw fietsenstalling. Maar welke oplossing past nu het best bij uw situatie?

Ontdek meer over fietsmobiliteit
VelopA-oplossing voor design straatmeubilair

Straatmeubilair

Hoe kunnen alle gebruikers van de openbare ruimte zich nog veiliger en meer op hun gemak gaan voelen? En hoe kunt u er tegelijkertijd voor zorgen dat het straatbeeld van uw stad, gemeente of bedrijventerrein verbeterd?

Ontdek hoe u dat kunt doen
VelopA-oplossingen voor sport- en spelvoorzieningen

Sport en spel

Iedereen moet de mogelijkheid hebben om te sporten. Daarnaast kan er behoefte zijn aan locaties waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten. En op welke manier kunt u de steeds beperktere openbare ruimte maximaal benutten?

Lees verder...
VelopA-oplossingen voor circulariteit

Circulariteit

De circulaire economie is een economisch systeem dat bedoeld is om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren en waardevernietiging te minimaliseren. Anders dan in het lineaire systeem, waarin grondstoffen worden omgezet in producten die aan het einde van hun levensduur worden vernietigd.

Lees verder...
VelopA-oplossingen voor Smart City

Smart City

Een slimme stad is een prettige stad. Je kunt er zorgeloos en veilig wonen, werken en recreƫren. Alles in die stad is in balans. Ondanks dat er nog heel veel bedacht en uitgevonden moet worden, zijn die slimme steden al aan het ontstaan.

Lees verder...

Oplossingen op maat

Kies voor de beste oplossingen voor het inrichten van de openbare buitenruimte, als kennispartner denken we graag met u mee. Samen kunnen we de openbare ruimte aantrekkelijker, veiliger en leefbaarder maken!

Lees verder...

Expertise

Maak gebruik van onze gedegen expertise

Design & kwaliteit

Kies voor kwalitatief hoogwaardige ontwerpen

Oplossingen op maat

We denken graag mee over oplossingen voor uw situatie

Diensten

Vraag naar onze diensten voor onderhoud en beheer