Ben jij dé gesprekspartner voor onze huidige en toekomstige klanten voor oplossingen op het gebied van straatmeubilair, fietsparkeren en overkappingen?
Wil jij een bijdrage leveren aan de inrichting van de openbare ruimte? Zoek je een uitdagende functie in een dynamische organisatie?
Dan hebben wij dé baan voor jou!

VelopA B.V., gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sportoplossingen voor o.a. bedrijven, gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn. Dat is de rode draad in het assortiment en de opstelling van de organisatie. Hierbij worden de ontwikkelingen, trends en wijzigingen in regelgeving in de markt op de voet gevolgd.

Op onze afdeling Sales is er per direct een vacature voor de functie:


Accountmanager Straatmeubilair, Fietsparkeren en Overkappingen
regio Zuid-Nederland (minimaal 32 uur per week)

Functieomschrijving

In deze uitdagende buitendienst functie ben je verantwoordelijk voor de omzet- en margeresultaten in je rayon voor grote projecten op het gebied van straatmeubilair, fietsparkeren of overkappingen. Je hebt proactief contact met potentiële en bestaande klanten zoals gemeenten, (bouw-)bedrijven, architecten, zorginstellingen en scholen. Door vragen te stellen en te luisteren ben je in staat gesprekspartners te adviseren en informeren inzake hun wensen. In onze filosofie leidt dit niet alleen tot leads en verkoop, maar vooral tot tevreden klanten. Je zorgt dat de offerteaanvragen en orders correct aangeleverd worden bij de binnendienst. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een commercieel jaarplan en de correcte administratieve verwerking van gegevens in het CRM-systeem. Je vertegenwoordigt VelopA op beurzen en andere externe evenementen. Samen met je collega verkoopadviseur Maatwerk (regio Zuid) verdelen jullie de werkzaamheden in Zuid-Nederland en werk je nauw samen met de overige accountmanagers in Nederland, België en Duitsland.

Gewenst profel

• Je bent een commercieel ingestelde netwerker.
• Je hebt technisch inzicht en ervaring in bouwoplossingen.
• Je bent communicatief sterk en weet mensen te overtuigen.
• Het hebben van een dienstverlenende instelling is voor jou vanzelfsprekend.
• Je zoekt constant naar manieren om de beste maatwerkoplossing voor de klant te bieden.
• Je bent proactief, creatief, vernieuwend, meedenkend en vooruitstrevend.
• Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau door opleiding of ervaring.
• Je hebt ervaring in B2B verkoop aan overheid, bedrijven, architecten, aannemers, scholen en/of zorg.
• Je hebt marktkennis van de bouw en projectverkoop.
• Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
• Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs

Wat wij bieden:

Een open sfeer in een informele en sterk verkoopgerichte onderneming. Bij VelopA werken 65 mensen. VelopA is een betrouwbare organisatie, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties. Onder het motto ‘Let’s Go Outside’ leveren wij een bijdrage aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte, de woonkamer van onze samenleving. VelopA biedt zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Voor de uitvoering van de functie wordt een leaseauto ter beschikking gesteld, smartphone, laptop en IPad. Naast een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt VelopA BV ook ruime ontplooiingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan jouw motivatie en CV naar HRM@velopa.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.