Ben jij dé gesprekspartner voor onze (toekomstige) klant voor oplossingen op het gebied van straatmeubilair, fietsparkeren en overkappingen? Wil jij een bijdrage leveren aan de inrichting van de openbare ruimte? Zoek je een uitdagende functie in een dynamische organisatie?
Dan hebben wij dé baan voor jou!

VelopA B.V., gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport oplossingen voor o.a. bedrijven, gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn.

Op onze afdeling Sales is er per direct een vacature voor de functie:

Accountmanager regio Zuid-Nederland (fulltime)

In deze uitdagende buitendienst functie ben je verantwoordelijk voor de omzet- en margeresultaten in je rayon voor grote projecten op het gebied van straatmeubilair, fietsparkeren en overkappingen. Je hebt proactief contact met potentiële en bestaande klanten zoals gemeenten, (bouw-)bedrijven, architecten en scholen. Door vragen te stellen en te luisteren ben je in staat gesprekspartners te adviseren en informeren inzake hun wensen. In onze filosofie leidt dit niet alleen tot leads en verkoop, maar vooral tot tevreden klanten. Je zorgt dat de offerteaanvragen en orders correct aangeleverd worden bij de binnendienst. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een commercieel jaarplan en de correcte administratieve verwerking van gegevens in het CRM-systeem. Je vertegenwoordigt VelopA op beurzen en andere externe evenementen. Samen met je collega verkoopadviseur Maatwerk verdelen jullie de werkzaamheden in Zuid-Nederland en werk je nauw samen met de overige accountmanagers in Nederland, België en Duitsland.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau door opleiding of werkervaring
 • Je bent een commercieel ingestelde netwerker
 • Je hebt technisch inzicht en ervaring in bouwoplossingen
 • Je hebt overtuigingskracht
 • Je zoekt constant naar manieren om de beste (maatwerk)oplossing voor de klant te bieden
 • Je bent werkt graag proactief en creatief
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als accountmanager in B2B en B2G.

Wat biedt VelopA?

VelopA is een betrouwbare organisatie, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties. Onder het motto ‘Let’s Go Outside’ leveren wij een bijdrage aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte, de woonkamer van onze samenleving. VelopA biedt zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan.

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (ATV dagen, fietsplan etc.)
 • Prettige informele sfeer op de werkvloer
 • Lease auto
 • Goede ICT voorzieningen: laptop, smartphone en ipad

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd? Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw CV met een korte motivatie waarin je duidelijk uiteenzet wat jij voor VelopA kunt betekenen naar HRM@velopa.nl. Vragen over de sollicitatieprocedure kun je hier ook kwijt. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.