Ben jij dé gesprekspartner voor onze (toekomstige) klant in Duitsland? Degene die de klant adviseert bij de inrichting van de openbare buitenruimte met fietsparkeersystemen, overkappingen, straatmeubilair en sportproducten. Dan hebben wij de baan voor jou!

VelopA B.V., gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport oplossingen voor o.a. gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn. Dat is de rode draad in het assortiment en de opstelling van de organisatie. Hierbij worden de ontwikkelingen, trends en wijzigingen in regelgeving in de markt op de voet gevolgd.

Voor de afdeling VelopA verkoop binnendienst vestiging Leiderdorp zijn wij op zoek naar:

 

Commercieel medewerker binnendienst Duitsland (32-40 uur)

De commercieel medewerker binnendienst Duitsland heeft een sleutelrol voor VelopA in de verdere uitbreiding van de activiteiten op de Duitse markt. In samenwerking met de accountmanager in Duitsland, de 2 andere Duitse binnendienstmedewerkers en Hoofd binnendienst (jouw leidinggevende) worden strategische marketing- en salesactiviteiten uitgewerkt en uitgevoerd, het klantennetwerk verder uitgebouwd en klanten vakkundig, met oog voor kwaliteit geadviseerd en begeleid.

Wie ben jij?

 • Bachelor opleidingsniveau of vergelijkbaar, d.m.v. opleiding of ervaring
 • Minimaal 3 jaar commerciële binnendienstervaring
 • Duits als moedertaal en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Commercieel en communicatief sterk
 • Je bent een teamspeler

Taken en verantwoordelijkheden

 • Deskundig klantenadvies betreffende opdrachten en offertes met hoge klanttevredenheid
 • Ondersteuning van de accountmanager, telefonisch en administratief
 • Gedeeltelijk omzet- en margeverantwoordelijk (samen met de accountmanager)
 • Commerciële en correcte verwerking van opdrachten en offertes, incl. bewaken en opvolgen van offertes
 • Waarborgen van een correcte offertelijst (samen met de accountmanager)
 • Vervaardigen van AutoCAD tekeningen (kennis van AutoCAD is een pré)
 • Pré: Kennis van de Duitse regelgeving, zoals VOB-verträge

Wat biedt VelopA?

Wij zijn een professionele en dynamische organisatie met een informele sfeer. Bij VelopA (alle vestigingen) werken 75 mensen. Wij zijn een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product. Let’s Go Outside is onze drive, om zo een bijdrage te leveren aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte. VelopA biedt zelfstandige functies, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Naast een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (fietsplan, hybride werken, ATV dagen etc), biedt VelopA BV ook ruime ontwikkelingsmogelijkheden. 

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze uitdagende functie met als standplaats Leiderdorp? Stuur dan direct jouw CV en een korte motivatie naar HRM@velopa.com.

Vragen over de sollicitatieprocedure kun je hier ook kwijt.

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.