Ben jij dé gesprekspartner voor onze (toekomstige) klant? Degene die de klant adviseert bij de
inrichting van de openbare buitenruimte met fietsparkeersystemen, overkappingen, straatmeubilair en sportproducten. Dan hebben wij de baan voor jou!

VelopA B.V., gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport oplossingen voor o.a. gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn. Dat is de rode draad in het assortiment en de opstelling van de organisatie. Hierbij worden de ontwikkelingen, trends en wijzigingen in regelgeving in de markt op de voet gevolgd.

Voor de afdeling Verkoop binnendienst zijn wij op zoek naar:

Commercieel medewerker projecten (32 - 40 uur)

De commercieel medewerker projecten heeft een sleutelrol op het gebied van projecten voor VelopA in de Nederlandse en Export markt. In deze commerciële functie ben je samen met het verkoopteam (14 collega’s) verantwoordelijk voor de omzet geldend voor Nederland en Export. Je coördineert zelfstandig de projecten op vakkundige wijze en raadpleegt hierin andere afdelingen. Je maakt calculaties van verkoopprijzen en montagetarieven. En geeft vervolgens deskundig advies aan klanten inzake orders en offertes, leidend tot een hoge klanttevredenheid. Je zorgt voor een commerciële en correcte verwerking en controle van verkooporders en offertes en indien nodig een technische tekening. Ook ben je verantwoordelijk voor plaatsen en bewaken van deze offertes en orders in ons ERP/CRM systeem. Daarnaast sta je klanten te woord en maakt afspraken voor de accountmanagers. Je rapporteert rechtstreeks aan Hoofd Sales Binnendienst.

Wie ben jij?

  • Je hebt HBO-niveau, verkregen door opleiding of ervaring;
  • Minimaal 3 jaar commerciële binnendienstervaring;
  • Je hebt technisch en commercieel inzicht;
  • Je kunt procesmatig en nauwkeurig werken
  • Je bent een teamspeler;
  • Bent een projectcoördinator in de verkoop en offerte trajecten;
  • Kennis van Engelse taal in woord en geschrift;
  • Computervaardig. Kennis van Autocad, Excel en AX (ERP) is een pre.

Wat biedt VelopA?

Wij zijn een professionele en dynamische organisatie met een informele sfeer. Bij VelopA (alle vestigingen) werken 75 mensen. Wij zijn een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product. Let’s Go Outside is onze drive, om zo een bijdrage te leveren aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte. VelopA biedt zelfstandige functies, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Naast een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt VelopA BV ook ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan direct jouw CV en een korte motivatie naar HRM@velopa.com t.a.v. Aimée Korst. Voor vragen over de vacature kun je bellen naar +31 (0)71 582 15 33 (op ma, di en do). De vacature sluit op vrijdag 29 april 2022. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.