HR Adviseur 24/32 uur

Kom langs om kennis te maken!

Je bent je aan het oriënteren op een nieuwe baan, maar voordat je al die moeite doet om een brief te schrijven en je cv op te poetsen, wil je eigenlijk gewoon weten of het wel een plek is die bij je past. Dat begrijpen we helemaal. Daarom willen we het jou makkelijk maken en nodigen we je uit om eerst langs te komen voor een kopje koffie. Ben je geen koffiedrinker? Geen probleem, we schenken graag iets anders voor je in.
We zien je graag binnenkort verschijnen! Je kunt ons laten weten wanneer je komt op: hrm@velopa.com.

HR Adviseur 24-32 uur

VelopA, de nummer 1 op het gebied van fietsparkeeroplossingen is op zoek naar een HR Adviseur voor 20-24 uur per week. Al meer dan 60 jaar is VelopA de kennispartner op het gebied van innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor de openbare ruimte.

Wat ga je doen?

Bij jou is HR echt in goede handen. Jij snapt dat HR dé sleutel is om steeds de juiste mensen, op de juiste plek in te zetten. Als HR Adviseur krijg je het vertrouwen, de ruimte en de vrijheid om daaraan te werken. Je bent een steunpilaar voor het MT en de directie, maar ook zeker voor onze medewerkers. Je geeft het HR-beleid actief mede vorm en tegelijkertijd voer je dat ook uit. Dit doe je samen met jouw collega Assistent Finance/HRM. Dat doe je professioneel, nauwgezet en efficiënt. Kan er iets beter of slimmer? Maak een voorstel en pas het aan.
We zoeken een verbindende collega bij wie onze medewerkers graag en met vertrouwen langskomen. Je adviseert en treedt op als sparringpartner van alle leidinggevenden. Je hebt een goede kijk op behoeften, ontwikkelmogelijkheden en arbeidsvreugde van onze medewerkers. Daarnaast ligt je focus op de arbeidsvoorwaardelijke kant en de administratieve stukken, die niet alleen juridisch maar ook wettelijk up to date moeten zijn.

Wat breng jij mee?

• Je beschikt minimaal over een hbo werk- en denkniveau en een afgeronde HR-opleiding. Minimaal 8 jaar ervaring binnen een operationele en generalistische HR-adviesrol is wenselijk.
• Hands-on mentaliteit
• Goede organisatorische vaardigheden
• Goede wervingskwaliteiten om schaars personeel te vinden
• Resultaatgerichtheid
• Enige kennis van arbeidsrecht en actuele HR wetgeving die invloed kunnen hebben op de bedrijfsvoering
• Een open en toegankelijke persoonlijkheid en uitstekende sociale vaardigheden

Over VelopA

VelopA B.V. met 75 medewerkers, gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sportoplossingen voor o.a. gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn.
Werken bij VelopA
VelopA is een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product. VelopA biedt volop ruimte voor persoonlijke groei. Je zal je snel thuis voelen in onze warme groep collega’s!

Daarnaast kun je rekenen op:

• Een prima salaris
• Laptop en gsm van de zaak
• Goede secundaire voorwaarden, zoals o.a. pensioen, fietsplan en winstdelingsregeling
• Wat heb jij persoonlijk nodig, laat het ons weten we gaan graag hierover met je in gesprek!

Wil je meer weten?

Of wil je direct solliciteren? Reageer dan via: hrm@velopa.nl. Vragen over de sollicitatieprocedure kun je hier ook kwijt.

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.