Ben jij toe aan een eerste of tweede stap in je inkoopcarrière? Zie jij een dynamische baan als inkoper in het MKB wel zitten? Ben jij ondernemend en energiek en wil je de kans krijgen om te groeien? Dan hebben wij de baan voor jou!

VelopA B.V., gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport oplossingen voor o.a. gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn. Dat is de rode draad in het assortiment en de opstelling van de organisatie. Hierbij worden de ontwikkelingen, trends en wijzigingen in regelgeving in de markt op de voet gevolgd. VelopA is onderdeel van CROWD, Creators of the outside world.

Voor de afdeling inkoop zijn wij op zoek naar:

Junior Inkoper (32-40 uur)

Als junior inkoper vraag je offertes aan bij bestaande en nieuwe leveranciers, ook vergelijk je offertes en breng je advies uit aan het inkoopteam. Daarnaast los je manco’s op en handel je klachten af. Je onderhoudt contact met leveranciers, doet factuurafwikkeling en adviseert intern over inkoopaangelegenheden. Je verzorgt diverse rapportages, doet administratieve werkzaamheden voor het onderhoud van bestaande en nieuwe artikelen. Je bestelt en volgt sample bestellingen op. Je krijgt de vrijheid om zelf met je eigen groep leveranciers te onderhandelen voor het sluiten van de beste deal voor VelopA. Het inkoopteam is ervaren en biedt voldoende ondersteuning. Tot slot lever je een bijdrage aan het inkoopbeleid en neem je deel aan diverse verbeteringsprojecten.

Wie ben jij?

 • Je hebt MBO of HBO werk- en denkniveau
 • Je bent een startende inkoper of hebt een enkele jaren werkervaring
 • Je bent ondernemend en energiek
 • Je hebt oplossend vermogen en commercieel inzicht
 • Je hebt affiniteit met technische producten
 • Je werkt zorgvuldig en bent flexibel
 • Kennis van Engelse taal in woord en geschrift
 • Computervaardig. Kennis van Excel en AX (ERP) is een pre.

Wat biedt VelopA

VelopA is een betrouwbare organisatie, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties. Onder het motto ‘Let’s Go Outside’ leveren wij een bijdrage aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte, de woonkamer van onze samenleving. VelopA biedt zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan.

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (ATV dagen, fietsplan, winstdelingsregeling etc.)
 • Prettige informele sfeer op de werkvloer
 • Goede ICT voorzieningen
 • Mogelijkheid tot hybride werken
 • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van inkoper

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze uitdagende functie met als standplaats Leiderdorp? Stuur dan direct jouw CV en een korte motivatie naar HRM@velopa.com t.a.v. Aimée Korst. Voor vragen over de vacature kun je bellen naar +31 (0)71 582 15 33 (op ma, di en do) of naar Arjan Nuijten 06-23467681 (manager inkoop). Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.