Ben jij een trendwatcher voor dé toekomst producten voor de inrichting van de openbare buitenruimte? Zie jij jezelf als marktanalist die op zoek gaat naar nieuwe producten die bij VelopA passen? Heb je affiniteit met de combinatie van techniek en commercie? En draag je duurzaamheid een warm hart toe? Dan hebben wij de baan voor jou!

VelopA B.V., gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport oplossingen voor o.a. gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn. Dat is de rode draad in het assortiment en de opstelling van de organisatie. Hierbij worden de ontwikkelingen, trends en wijzigingen in regelgeving in de markt op de voet gevolgd. VelopA is onderdeel van CROWD, Creaters of the Outside World.

Voor de afdeling Products bij VelopA zijn wij op zoek naar een:

Productmanager handelsproducten (32-40 uur)

VelopA verkoopt niet alleen producten die zelf ontworpen zijn, maar ook producten afkomstig van andere bedrijven die goed bij het VelopA assortiment passen. In deze functie houd je je voortdurend bezig met het ontwikkelen en onderhouden van externe relaties en samenwerkingen op het gebied van handelsproducten welke het portfolio van VelopA kunnen versterken. Je vergaart kennis voor wat betreft ontwikkelingen op de markt. Je ondersteunt verkoop bij offertetrajecten, beheert het productassortiment, stelt artikelkenmerken op, verzorgt technische producttraining, kortom een veelzijdige functie. Je bent dus verantwoordelijk voor de strategische bijdrage aan de internationale assortimentsontwikkeling van onze handelsproducten. Ook ontwikkel en bewaak je de internationale product design strategie.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een (soort)gelijke functie;
 • Je hebt technisch en commercieel inzicht;
 • Je bent oplossingsgericht, werkt gestructureerd, bent analytisch en communicatief sterk
 • Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis van MS Office en ERP ervaring is een pré

Wat biedt VelopA?

VelopA is een betrouwbare organisatie, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties. Onder het motto ‘Let’s Go Outside’ leveren wij een bijdrage aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte, de woonkamer van onze samenleving. VelopA biedt zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan.

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (ATV dagen, fietsplan, winstdelingsregeling etc.)
 • Prettige informele sfeer op de werkvloer
 • Goede ICT voorzieningen
 • Mogelijkheid tot hybride werken

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw CV met een korte motivatie waarin je uiteenzet wat jij voor VelopA kunt betekenen naar HRM@velopa.com t.a.v. Aimée Korst (HR adviseur). Bellen voor vragen of bij interesse: 071-5821533 (ma, di, do) of naar Rody Bakker (Manager product) op 06-12072691. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.