Ben jij die creatieve engineer die wil bijdragen aan de inrichting van de openbare ruimte, de woonkamer van onze samenleving? Dan hebben wij dé baan voor jou!

VelopA B.V., gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast ook vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sportoplossingen voor o.a. gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn. Dat is de rode draad in het assortiment en de opstelling van de organisatie. Hierbij worden de ontwikkelingen, trends en wijzigingen in regelgeving in de markt op de voet gevolgd. VelopA is onderdeel van CROWD, Creators of the Outside World.

Op onze afdeling Product is er per direct een vacature voor de functie;

Productontwikkeling Engineer (32-40 uur)

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de materialisatie van toegewezen nieuw te ontwikkelen producten, passend in de design strategie van VelopA. Je draagt oplossingen aan voor de technische en economische uitdagingen in het ontwerptraject in een zeer breed scala aan materialen. Je zorgt er voor dat het nieuwe product voldoet aan de geldende normen, wet- en regelgeving. Je zorgt voor de correctheid en volledigheid van technische tekeningen en documentatie van deze nieuwe producten. Je bent en blijft op de hoogte van nieuwe technische mogelijkheden en materialen. Gedreven en resultaat gericht als je bent, blijf je nauw betrokken bij het gehele ontwikkeltraject. In de rol als productontwikkeling engineer ben je niet alleen verantwoordelijk voor het uitwerken van het ontwerp, maar ook voor het operationeel maken van het product; je hebt daarbij veel contact met zowel interne als externe stakeholders. Daarnaast ben je een kei in SolidWorks, volg je nieuwe ontwikkelingen op de voet en onderzoekt daarin de mogelijkheden voor VelopA.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een HBO werk- en denk niveau, middels Werktuigbouwkunde / Industrieel Product Ontwerpen of vergelijkbaar.
 • Je hebt uitstekende kennis en aantoonbare ervaring met 2D en 3D tekenprogramma’s, voornamelijk Solid Works.
 • Je beschikt over een hoge mate van zorgvuldigheid en hebt technisch inzicht.
 • Je hebt ervaring met ontwerpmethodologie en projectmanagement.
 • Je houdt zowel van zelfstandig werken als in teamverband.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B.

Dit is een pré:

 • Werkervaring binnen een productieomgeving voor stalen producten
 • Lassen (TIG) - (in elkaar kunnen zetten van prototypes)
 • Kennis van modelleren van kunststof spuitgiet onderdelen

Wat biedt VelopA?

VelopA is een betrouwbare organisatie, waar enthousiaste en gedreven mensen werken die trots zijn op het product en die aangesproken kunnen worden op de prestaties. Onder het motto ‘Let’s Go Outside’ leveren wij een bijdrage aan een duurzame inrichting van de openbare buitenruimte, de woonkamer van onze samenleving. VelopA biedt zelfstandige functies binnen een professionele en dynamische organisatie, waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan.

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (ATV dagen, fietsplan, winstdelingsregeling etc.)
 • Prettige informele sfeer op de werkvloer
 • Goede ICT voorzieningen
 • Mogelijkheid tot hybride werken

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw CV met een korte motivatie waarin je uiteenzet wat jij voor VelopA kunt betekenen naar HRM@velopa.com t.a.v. Aimée Korst (HR adviseur). Bellen voor vragen of bij interesse: 071-5821533 (ma, di, do) of naar Rody Bakker (Manager product) op 06-12072691 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.