Senior B2B Marketeer (32-40 uur)

 

VelopA, de Nederlandse nummer 1 in fietsparkeeroplossingen, is op zoek naar een gedreven allround Senior Marketeer, met aantoonbare ruime ervaring in online B2B marketing. Al meer dan 60 jaar is VelopA vooraanstaand (kennis)partner op het gebied van innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor de openbare ruimte in Nederland, België, Duitsland en export. Kun jij helpen verdere groei te realiseren, om onze buitenleefruimte blijvend en functioneel mooier te maken?

Je bent thuis in het gericht vergroten van bereik onder diverse zakelijke doelgroepen, het genereren van relevante leads en doelgericht optimaliseren van online platformen. Je krijgt alle ruimte om VelopA met jouw expertise en enthousiasme verder mee te nemen in de online toekomst. Je kwalificeert daarbij customer journeys (omnichannel), richt de marketing automation tool in en analyseert prospectdata. Ook weet je inspirerende, wervende content te creëren voor in te zetten online en offline media. Je stuurt ondersteunende externe partijen aan en bewaakt het budget, in directe samenwerking met de directeur. Neem jij initiatieven om met een klein marketingteam het verschil te maken? Kun jij de marketing(communicatie)strategie van VelopA verder vormgeven, de operationele plannen zelf (mede) uitvoeren en constant optimaliseren?

Wie ben jij?

 • Een afgeronde hbo-opleiding richting marketing, commerciële economie, bedrijfseconomie, bedrijfskunde of vergelijkbaar. Een master is een pré.
 • Minimaal vijf jaar ervaring in een multi-/omnichannel B2B marketingomgeving. Leidinggevende ervaring is een pré.
 • Aantoonbare, ruime ervaring en vaardigheid in het genereren van (online) leads en conversie-optimalisatie, gebruikmakende van (onder meer) Google Analytics, SEM en (paid) social media.
 • Ervaring met email automation is een pluspunt.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent kritisch, resultaat- en datagericht en commercieel zeer gedreven.
 • Je communiceert gemakkelijk met verschillende disciplines, werkt planmatig en gestructureerd en bent een zelfstarter.
 • Je volgt de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet.

Wat biedt VelopA?

VelopA B.V. met 75 medewerkers, gevestigd in Leiderdorp, met daarnaast vestigingen in België en Duitsland, ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sportoplossingen voor o.a. gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. VelopA stelt zich ten doel een bewuste bijdrage te leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn.
VelopA is onderdeel van de Crowd Group en een betrouwbare werkgever, waar enthousiaste mensen werken die trots zijn op het product. VelopA biedt volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, op basis van jouw ambities en ondernemerschap. Het is belangrijk dat jij je thuis voelt in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een marktconform salaris
 • Goede secundaire voorwaarden, zoals o.a. pensioen, fietsplan en winstdelingsregeling
 • Laptop en smartphone van de zaak
 • Mogelijkheid tot thuiswerken

Geïnteresseerd?

Reageer dan per direct door je CV te sturen met korte motivatie naar hrm@velopa.com of neem contact op met Aimée Korst, HR adviseur VelopA, als je meer vragen hebt. Telefoonnummer: 071 5821533 (ma, di, do).

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.