Haaglanden Medisch Centrum kiest voor de Paleto fietsoverkapping

Op verzoek van Haaglanden Medisch Centrum Westeinde werd een hoogwaardige fietsenstalling met automatische deuren gerealiseerd. Vanwege de smalle ruimte van de locatie, tussen het pand en de weg, gaf men de voorkeur aan een opengewerkte en ruimtelijk ogende overkapping. Daarnaast was het belangrijk dat er zo veel mogelijk parkeerplekken werden gecreëerd voor zowel reguliere fietsen als voor bakfietsen.

Al deze vereisten kwamen samen in deze robuuste Paleto overkapping, gemaakt van zwart gecoate dubbelstaafmatten met een open uiterlijk. Het sedumdak maakt de omgeving rondom het gebouw groener.

Fietsers kunnen hun fiets nu veilig stallen in de FietsParKeur gecertificeerde Fourchet+ rekken. Bovendien is er rekening gehouden met het veilig kunnen parkeren van scooters, motoren, bakfietsen of fatbikes. Deze kun je eenvoudig door middel van een eigen kettingslot vastmaken aan de aanwezige Motu parkeerbeugels.

“We zijn tevreden over de nieuwe VelopA Paleto fietsenstalling. Er is een scherpe prijs neergezet, langskomen was nooit een probleem en tussentijds werd er steeds gecheckt hoe de werkzaamheden verliepen.
Ook de afstemming vooraf en de hulp met de omgevingsvergunning hebben we als zeer prettig ervaren.
Het sedumdak brengt een mooie groene toevoeging in de binnenstedelijke omgeving.
De nieuwe fietsenstalling wordt met veel enthousiasme gebruikt.” aldus Johan Klomp, projectleider Bouw & Vastgoed, Service & Huisvesting HMC

  • plaats: Den Haag

  • locatietype: zorginstelling

  • opdrachtgever: Haaglanden Medisch Centrum

  • jaar van oplevering: 2023

 

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.