Drie strakke Paleto overkappingen met geperforeerde stalen wanden

Prodrive Technologies had de behoefte aan extra fietsenstallingen op diverse locaties, inclusief oplaadpunten voor E-bikes. De wens was om een luxe uitstraling te realiseren, maar tegelijkertijd ook kostenefficiënt te blijven. Samen zijn we dit traject ingegaan en na grondige overwegingen hebben we gekozen voor een Paleto overkapping met geperforeerde stalen wanden.

Deze Paleto overkapping wordt ingezet als fietsenstallingen, waar fietsen veilig en droog kunnen worden geparkeerd. De overkapping bestaat uit een ruim gedeelte voor het stallen van fietsen en is bovendien uitgerust met het fietsenrek Fourchet +, inclusief oplaadpunten. Daarnaast zijn er vergevorderde plannen om de binnentuin in te richten met exclusieve zitelementen. VelopA heeft een groot assortiment en veel expertise op het gebied van buitenruimte-inrichting en geeft ook op dit vlak advies aan Prodrive Technologies.

Ruud van der Kant, Global Process Owner Facilities bij Prodrive Technologies, merkt op: 'Het project met VelopA is succesvol verlopen. Vanaf het begin was er een prettige communicatie en kregen we goed advies vanuit de adviseur. Eerst waren we van plan om voor de VelopA Deposito te kiezen, maar gezien onze huisstijl zijn we overgestapt naar de nieuwe, hoogwaardigere Paleto-optie. De montage verliep soepel en de monteurs waren vriendelijk en deskundig. Zowel ikzelf als de gehele organisatie zijn positief en tevreden met onze nieuwe stallingen.'

  • plaats: Son en Breugel

  • locatietype: bedrijfsterrein

  • opdrachtgever: Prodrive Technologies

  • jaar van oplevering: 2023

 

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.