Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Fietsenrekken; iedere locatie een eigen behoefte

VelopA-Citystyle fietsenrekken

Een VelopA-Citystyle fietsenrek is verkrijgbaar in diverse verschijningsvormen. Voor iedere denkbare locatie en budget is een fietsenrek leverbaar. Alle fietsenrekken van VelopA zijn gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij. De kunst is om de oplossing te kiezen die aan de behoefte van uw locatie voldoet.

Welk fietsenrek is het meest geschikt voor uw locatie?

Gaat het om een centrumgebied, een station, een school, een ziekenhuis, een bedrijf, een sportpark of een appartementencomplex? Hoeveel fietsers komen naar uw locatie? Blijven ze lang of kort? Ligt de nadruk op gemak of juist op veiligheid? Tal van situaties zijn denkbaar waarvoor VelopA het juiste fietsenrek levert.

In onze whitepaper fietsparkeren leest u meer over de verschillende fietsenrekken die wij leveren.

Wist u dat?

Het juiste fietsenrek op de juiste plek verleidt de fietser om hiervan gebruik te maken. Het succes van uw fietsenstalling wordt namelijk ook voor een belangrijk deel bepaald door de loopafstand tussen voorziening en bestemming,

VelopA-Citystyle levert de volgende fietsenrekken:

Alle fietsenrekken van VelopA-Citystyle zijn in diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar en geschikt voor vrijwel alle type fietsen.

Bestel uw fietsenrek eenvoudig in onze webshop of stel zelf uw eigen brochure samen

In onze webshop kunt u vrijwel al onze fietsenrekken bestellen. Ook is het mogelijk om in de webshop een brochure samen te stellen met uw fietsenrek naar keuze. In de brochure staan alle specificaties en hebben wij een aantal handige referentieprojecten beschreven. De brochure wordt gratis toegezonden per mail of per post.

Direct contact

Ik heb interesse in:
Mijn gegevens
*
*
*
*
Eventuele opmerkingen