Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa.nl gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Omnistadium | De ultieme sportkooi

De voordelen van onze sportkooi op een rij

De stoere uitstraling van het Omnistadium nodigt uit voor een semi-professioneel potje voetbal. De vormgeving is afgeleid van de bekende, grote stadions. Naast voetbal bestaat de mogelijkheid tot meerdere soorten sport, zoals basketbal en volleybal. Je hoeft je dus geen moment te vervelen in een Omnistadium!

VOORDELEN
  • meerdere soorten sport op één locatie
  • modulair: stel je eigen ontwerp samen
  • diverse kleuren leverbaar
  • graffiti- en vandalismebestendig
  • zeer geluidsarm

Meer informatie?

De modulaire sportkooi

CUSTOM MADE
Elk project en elke locatie brengen verschillende randvoorwaarden en wensen met zich mee. Dit kan zijn in welke sporten, het onderhoud, de omgeving of het doel wat gewenst is. Hiervoor hebben wij een speciaal team die voor u de beste custom made oplossing kan bieden.

Neem contact met ons op als u nieuwsgierig bent geworden en graag met ons de kansen wil verkennen.REFERENTIE: SPORTKOOI MET VERDIENMODEL
In Appelscha bewees RCN De Roggeberg dat een investering in het Omnistadium zichzelf ook terug kan verdienen. Hier is om de bestaande hardcourt tennisbaan een geschakeld Omnistadium geplaatst die ruimte biedt om allerlei sporten te beoefenen. 

"RCN de Roggeberg heeft een dubbel Omnistadium, één vrij toegankelijk en één voor verhuur, zo verdient de investering zichzelf terug."

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het project inclusief foto's


Kan sublayout slProductListSnippet niet verwerken

Referenties Omnistadium