Richt uw locaties in met mooie, praktische en hoogwaardige (fietsen)stallingen en overkappingen

Met de steeds beperktere openbare ruimte door verstedelijking is het slim plaatsen en praktisch inrichten van fietsenstallingen een must geworden. We bieden dan ook een grote verscheidenheid aan doordachte en efficiënte oplossingen voor het stallen van fietsen, zoals dubbellaagse fietsenstallingen of etagerekken met ‘way-finding’ en fietsoverkappingen. Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een fietsenstalling die bij u past, zoals een overdekte fietsenstalling, een open of een gesloten fietsenberging fietskluizen of een transparante fietsoverkapping. Allemaal specifiek aan te passen voor uw locatie en gemaakt van kwalitatieve materialen voor een lange levensduur en hoogwaardige uitstraling. Onze fietsoverkappingen kunnen eenvoudig en onbeperkt worden uitgebreid en voorzien van fietsenrekken, toegangscontrole en verlichting.

Zoekt u een perfecte oplossing voor het compact stallen van fietsen? Onze Pixel verhoogd, in combinatie met het dubbellaagse fietsparkeersysteem Easylift Premium of CapaCITY is daar uiterst geschikt voor. 

Ook andere overkappingen en stallingen zijn mogelijk. Denk aan stallingen voor scootmobielen, motoren en scooters of een berging voor opslag. 

Heeft u toch andere specifieke wensen voor uw fietsenstalling? Kijk dan eens bij een oplossing op maat en laat ons in-house designteam een fietsoverkapping voor u ontwerpen.

Bekijk het assortiment fietsenstallingen, bergingen en overkappingen:

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.