Onderscheiden met mooi en hoogwaardig straatmeubilair? Dat kan!

Het aantrekkelijk, comfortabel en veilig inrichten van de openbare ruimte met straatmeubilair vormt iedere keer weer een uitdaging. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment zitbanken, picknicksets, picknicktafels, parkmeubilair, afvalbakken, bloembakken en plantenbakken, betonnen zitelementen, geleidehekken, boom- en beschermbeugels, boombescherming en boomroosters. Altijd gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen en dat garandeert een lange levensduur. U kunt zich onderscheiden door aantrekkelijk design en doordacht ontwerp. Zo voorkomt u ook verpaupering en vandalisme. In dit brede assortiment standaardproducten vindt u vele passende combinaties waaruit u een mooie selectie kunt maken van producten die goed op elkaar afgestemd zijn.

Ook bieden we diverse innovatieve oplossingen, zoals producten die mobiliteit van ouderen stimuleren. Daarvoor hebben we de speciale Vivanti-productlijn voor de oudere shopper of wandelaar ontwikkeld waarmee u een comfortabel rustpunt creëert. In de Vivanti ouderenbank kan zelfs een rollator worden geparkeerd. Of wat dacht u van onze Reposa picknicktafel die toegankelijk is voor rolstoelgebruikers? En we kunnen fitnesstoestellen realiseren speciaal ontwikkeld voor ouderen.

Of wilt u zich onderscheiden door bijvoorbeeld A-locaties of uw bedrijventerrein een bijzondere uitstraling te geven? Kies dan voor een oplossing op maat voor uw situatie.

Van het toevoegen van een stadslogo tot het eenduidig en eigenzinnig inrichten van stads- en winkelcentra, van het inrichten van woonwijken met bij elkaar passende producten tot het specifiek ontwerpen van straatmeubilair of een complete lijn. Dat kan allemaal met een oplossing op maat!

Bekijk het assortiment straatmeubilair:

Reposa productlijn cortenstaal

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.