Unieke instagrammable fietsenstalling

Soms zijn er van die projecten waar je direct vrolijk van wordt, zoals deze kleurrijke fietsenstalling in HUIS van Roosendaal. Het oude stadskantoor is onlangs geheel gerenoveerd tot ‘’het HUIS van Roosendaal’’, waarbij duurzaamheid, gezondheid, flexibiliteit en efficiënt ruimtegebruik voorop staan.

Marijn de Kok interieurarchitecten en marketingbureau Sterke Zaak hebben de bestaande grauwe fietsenkelder in dit stadskantoor getransformeerd tot een opvallende en instagrammable fietsenstalling. Met oog op duurzaamheid zijn de radiatoren en het gevelbord van het oude stadskantoor hergebruikt. In combinatie met een grafisch patroon in opgewekte kleuren, is de fietsenstalling een ware eyecatcher geworden.

Het zorgt voor een vrolijk begin van de dag voor de mensen die werken in het HUIS van Roosendaal. VelopA heeft de opdracht gekregen om E-lokk oplaadkasten, Fourchet+ en Apropos fietsenrekken, Scala fietsleunhekken, Reposa zitbanken en IBOMBO fietsonderhoudsstation te leveren voor dit unieke project. Deze op verzoek op kleur gemaakte e-lockers, fietsenrekken en banken vormen een functionele aanvulling op deze kleurrijke fietsenstalling.

  • plaats: Roosendaal

  • locatietype: Stadskantoor

  • opdrachtgever: Gemeente Roosendaal

  • jaar van oplevering: 2022

 

  Het artikel is toegevoegd aan uw overzicht.


  Het product is toegevoegd aan uw selectie.